Reparatii termopane Ilfov

Bine ați venit la TermPro, destinația dvs. de încredere pentru reparatii termopane în Ilfov! Suntem dedicați să vă oferim servicii de reparatii usi si ferestre termopan de specialitate, cu peste 10 ani de experienta in domeniu.

Interventie rapida: maxim 2 ore!

Deplasare si constatare gratuita! Oferim garantie pentru manopera si materiale.Ne onoram rapid comenzile, in maxim 3 zile lucratoare de la data constatarii defectelor.

reparatii-reglaje-termopan

Reglaje termopane si feronerie PVC

Reparatii cu garantia lucrarilor efectuate

reparatii-termopane-bucuresti

Inlocuire garnituri uzate geam termopan

service-termopane

Schimbare piese deteriorate

Obtine pret sau programeaza vizita service

Obtine rapid o cotatie de pret pentru ferestre termopane sau programeaza o vizita montaj-service

Pentru programari sau cotatii pret, apelati numarul de tel:  0767-812.920, prin email la: vanzari@termpro.ro sau utilizand formularul de contact rapid de mai jos:

Accesorii pentru geamuri termopane

Am avut nevoie rapid de o fereastra termopan, era in perioada Sarbatorilor de iarna.
Echipa de montaj a venit a doua zi dupa lansarea comenzii ferme, pentru masuratori. Dupa fix doua zile fereastra era in sufragerie.
Profesionalism si rapiditate, recomand cu incredere!

Andrei G. Ungureanu
Andrei G. Ungureanu

Profile si piese comercializate

Servicii de Reparatii Termopane Ilfov

Reglare Feronerie

Feroneria reprezintă inima fiecărui sistem de termopane, iar o reglare corectă asigură funcționarea fluentă a acestora. Echipa noastră de experți este pregătită să diagnosticheze și să regleze orice problemă a feroneriei, pentru a vă asigura confortul și siguranța în locuința dvs.

Schimbare de Piese Uzate

Piese uzate pot duce la pierderi de energie și performanță redusă a termopanelor. Cu experiența noastră vastă în domeniu, vă garantăm schimbarea rapidă și eficientă a pieselor uzate, pentru a vă restabili funcționalitatea și confortul termic.

Înlocuire garnituri

Garniturile deteriorate pot permite intrarea aerului rece sau a apei în interiorul locuinței dvs., afectând atât confortul termic, cât și eficiența energetică. Echipa noastră de specialiști poate înlocui rapid și precis garniturile uzate, asigurând izolarea termică și acustică optimă.

Reparare sau Înlocuire Balamale

Balamalele defecte pot duce la dificultăți în deschiderea și închiderea ferestrelor și ușilor termopan. Noi suntem aici să rezolvăm aceste probleme pentru dvs., fie că este nevoie de reparare sau de înlocuire a balamalelor, pentru a vă asigura funcționarea corectă și durabilitatea sistemului dvs. de termopane.

Despre Echipa Noastră

Echipa noastră este formată din profesioniști calificați și experimentați, care pun calitatea și satisfacția clienților pe primul loc. Suntem mândri să oferim servicii prompte, fiabile și la prețuri competitive, astfel încât să vă puteți bucura de confortul și siguranța unei locuințe bine întreținute.

Aria de acoperire Ilfov

Nu percepem onorarii de deplasare pentru localitatile, parte din zona metropolitana Ilfov: Buftea, Otopeni, Voluntari, Bragadiru, Chitila, Măgurele, Popești-Leordeni, Glina, Comuna Berceni, Pantelimon, Balotesti, Corbeanca si zonele adiacente!